Információ - Foglalás

Reméljük, hogy a vendégházainkban és a környéken gondtalanul sikerül eltölteni az időt. Amíg itt vagytok nincs más dolgotok, csak pihenni és felfedezni a térség rejtett kincseit.

A vendégházakat úgy próbáltuk kialakítani, hogy a lehető legotthonosabban érezzétek magatokat. Bízunk benne, hogy elnyeri majd tetszéseteket!

Légy szíves, vigyázz a vendégházra és a környezetére, hogy más is ugyanúgy élvezhesse mint Ti.
A ház az érkezés napján 15:00 órától fogad Titeket.
A szállást a távozás napján 11:00 óráig kell elhagyni, ettől eltérő igényedet kérlek jelezd felénk.

Foglalás folyamata

  1. Foglalás elküldése – Válassz az elérhető dátumok közül, majd küldd el a foglalási űrlapot.
  2. Visszaigazolás – A beérkezett foglalási igényre egy visszaigazoló e-maillel válaszolunk, melyben jelezzük, hogy foglalásotokat tudjuk-e biztosítani, illetve a foglaláshoz szükséges előlegbekérőt is ez fogja tartalmazni.
  3. Fizetés – A foglalás a vendégház bérleti díj 50%-ának befizetésével lesz érvényes. Átutalás vagy befizetés forintban az OTP Banknál vezetett bankszámlaszámunkra történik:
  • Maderspach Hubertus Kft.; 11714013-21453843 
  • A közlemény rovatban kérjük, tüntesd fel a szállást foglaló nevét és a foglalni kívánt dátumot. 
  • A fennmaradó összeget a helyszínen készpénzben vagy akár előre utalva is rendezheted.
  1. Kaució ­– A vendégházaknál feltüntetett kauciót rendezheted készpénzben a helyszínen vagy akár utalva közleményben feltüntetve a neved, illetve a „Kaució” jelzőt. Távozáskor a teljes összeg visszajár, amennyiben nem keletkezett semmilyen kár a Ti hibátokból.

Amennyiben a lefoglalt (előleget befizetett) szállást az érkezés időpontját megelőzően, legkésőbb 30 nappal előbb lemondjátok, akkor a szállásdíj vagy a foglalóként megfizetett díj 90 %-a jár vissza. Az érkezést megelőző 30 napon belül lemondott és foglalózott  összeget nem áll módunkban visszatéríteni. Köszönjük, hogy elfogadjátok feltételeinket.
Amennyiben vendégházunkat érintő, váratlan esemény következik be és nem tudjuk biztosítani a szállást, akkor teljes mértékben megtérítjük a már kifizetett szállásdíjat, vagy egy másik időpontban, vagy a másik vendégházban ajánlunk fel lehetőséget nektek.